Kérdése van? Tegye fel!    +36 70 400 3993, +36 30 634 1981     info@greencoating.eu

Green Coating Kft.ON

Építők és iparosok boltja
×
 x 

A kosár üres
Kosár(A kosár üres)

A lazúrozásról bővebben – Jó tanácsok a tökéletes végeredményéért

A lazúrozásról bővebben – Jó tanácsok a tökéletes végeredményéértA fa természetes szépsége mindig lenyűgöző látványt nyújt az emberek számára, amelyet szerencsére a lazúrozás technikájának köszönhetően hosszú éveken át meg lehet őrizni. Első hallásra igencsak egyszerűnek tűnik a lazúrozás kivitelezése, valójában gondos odafigyelést és precizitást igénylő feladat!

A lazúr felkenését soha ne a megmunkálni kívánt felület szélén kezdje, hanem a festendő terület belsejében, így egyenletesen el tudja oszlatni a fán az alapanyagot! A szélek felé hosszanti irányba haladjon és csuklóból, határozott lendülettel vezesse az ecsetet! Miután már a vége felé jár a lazúrozással, fontos, hogy a befejező ecsetvonások a száliránnyal egy irányba álljanak!

Ha viszont már korábban lazúrozott fát szeretne újra lekezelni, az elöregedett felületet drótkefével vagy csiszolóvászonnal távolítsa el, majd a letisztított felületet favédőszerrel kezelje le, végül portalanítsa a felületet és azután újra felviheti a fára a lazúr bevonatot!

A lazúrt szerezze be kínálatunkból! A minőséget garantáljuk!

KAPCSOLAT


QR

 

Elérhetőségek

+36 70 400 3993
+36 30 634 1981

info@greencoating.eu
http://greencoating.eu

7763 Egerág,
Petőfi Sándor utca 52.