Kérdése van? Tegye fel!    +36 70 400 3993, +36 30 634 1981     info@greencoating.eu

Green Coating Kft.ON

Építők és iparosok boltja
×
 x 

A kosár üres
Kosár(A kosár üres)

Fontos tudnivalók az acélszerkezetek festéséről

greencoating.eu.17.12Az acélszerkezetekkel számos építkezés során találkozhatnak az emberek, azonban mielőtt alkalmaznák a szakemberek a gyakorlatban is, a szerkezeteket lefestik, ugyanis így sokkal időtállóbbakká, strapabíróbbakká válnak.

A lazúrozásról bővebben – Jó tanácsok a tökéletes végeredményéért

A lazúrozásról bővebben – Jó tanácsok a tökéletes végeredményéértA fa természetes szépsége mindig lenyűgöző látványt nyújt az emberek számára, amelyet szerencsére a lazúrozás technikájának köszönhetően hosszú éveken át meg lehet őrizni. Első hallásra igencsak egyszerűnek tűnik a lazúrozás kivitelezése, valójában gondos odafigyelést és precizitást igénylő feladat!

Legyen az Ön színe az év színe!

Legyen az Ön színe az év színe! Minden évben kihirdetik az év Pantone színét. Idén a 15-0343 lett az év színe, a Greenery, vagyis a lomb zöld! A megújulás üzenetét hordozza, a tavasz eljövetelét hirdeti, a természet ébredésére emlékeztet. Érdekesség, hogy 2013-ban történt utoljára, hogy zöld szín lett az év Pantone színe!

Spóroljon LED világítással!

greencoating.eu.17augA LED fényforrás az utóbbi évek legnépszerűbb innovációja a világítástechnika terén, egyre több helyen cserélik le a hagyományos égőket erre a típusra.

LED és világitástechnika megoldásának széles választéka

LED és világitástechnika megoldásának széles választéka A LED-es világítástechnika egyik előnyéhez tartozik, hogy kivitelezése szinte végtelen számú lehetőséget enged, főleg egy olyan LED világítás kialakítása, amely az RGB előnyeit is magában hordozza.

Spóroljon pénzt és időt az építkezések során! – Szerezze be egy helyen az építési alapanyagokat!

Spóroljon pénzt és időt az építkezések során! – Szerezze be egy helyen az építési alapanyagokat!A nyár az építkezések időszakát is jelenti, ilyenkor a körülmények kedveznek ahhoz, hogy egy házfelújítás, vagy egy új otthon megépítése létrejöhessen. A munkálatokat az építési anyagok beszerzése előzi meg, amelyek esetében jelentős időmennyiséget spórolhatunk meg, ha megtervezzük a vásárlás folyamatát. Mindenképp tájékozódjunk az építőipari termékek kínálatáról, és olyan helyet válasszunk, ahol az alapanyagok nagy részét be tudjuk szerezni.

Egyszerű és hatékony megoldás a graffiti ellen

A graffiti sokaknak szórakozás, hobby, önkifejezés, sőt, ez valamilyen szinten egy művészi megnyilvánulás, mely segítségével lényegében az egész világ elé lehet tárni a gondolatokat és a véleményeket. Ám vannak, akik nem így látják - nekik csak rongálást, elcsúfított falakat jelent, nem beszélve a rengeteg időről, fáradtságról, pénzről és energiáról, amit ezeknek a feliratoknak és rajzoknak az eltüntetése jelent.

Döntsön az anti – graffiti használata mellett!

KAPCSOLAT


QR

 

Elérhetőségek

+36 70 400 3993
+36 30 634 1981

info@greencoating.eu
http://greencoating.eu

7763 Egerág,
Petőfi Sándor utca 52.