Kérdése van? Tegye fel!    +36 70 400 3993, +36 30 634 1981     info@greencoating.eu

Green Coating Kft.ON

Építők és iparosok boltja
×
 x 

A kosár üres
Kosár(A kosár üres)

Porfestés

Felületkezelés

Az elektrosztatikus porfestés:(szinterezés): elsősorban acél és alumínium munkadarabok festésére alkalmas felületkezelési eljárás.  A festés elkezdése előtt a felület előkezelését el kell végezni, ami mechanikai, fizikai és/vagy kémiai folyamatokból áll. Az előkészített munkadarabok a porszóró kabinba kerülnek, ahol a porfesték szemcséi a porszóró pisztoly által rávitt elektromos töltés hatására, szállítólevegő segítségével, az elektrosztatikus térerő mentén jutnak el a munkadarab felületére, és a földelésének köszönhetően azon megtapadnak. A felhordott porfestékréteg a beégető kemencében a munkadarab felületén kikeményedik, dekoratív külsőt és tartós védelmet biztosítva. Az utóbbi néhány évben ugrásszerű igény mutatkozik a szinterezés iránt, ugyanis a fémtermékek gyártása folyamán a gyártás utolsó fázisa sokszor az elektrosztatikus vagy tribosztatikus porfestés. Porfestéssel felületkezelt termékek jelentős részben háztartási és ipari villamos berendezések, lemezszekrények, légtechnikai eszközök, gépek, egyéb fém használati tárgyak. Az utóbbi időben már nem csak fémekhez használják ezt az eljárást, hanem műanyagon, üvegen, fán, MDF lapon.

Áraink

Beltéri sima fényes,selyemfényű, matt, struktúr, 1.190Ft/ m2-től
Kültéri sima fényes selyemfényű, matt, struktúr 1.490Ft/m2-től
Speciális bevonatok: antisztatikus 2.190Ft/m2-től
Alapozott kültéri 3.000Ft/m2-től

Az árak tájékoztató jellegűek. Szín, struktúráltság, munkadarab alakja, előkezelés, és a festendő felület nagyságának függvényében változnak.

Kemencénk

kemence

Konvejor pálya

konvejor pálya

 

Korszerű felületkezelés? Válassza az ipari porfestést!

greencoating.eu.18janA festésnek megvannak a maga módjai, de az ecset már elavultnak számít. A modern technológiák lehetővé teszik, hogy a festés rövid idő alatt, minőségi kivitelezésben valósuljon meg. Ennek egyik változata az ipari porfestés.

Az ipari porfestés egy festőfülkében történik, ahol porszóró pisztolyok segítségével végzik a porszórást. Az elektrosztatikus porfestés, vagy szinterezés kizárólag olyan tárgyak festésére alkalmas, amik fémből készültek. Az eljárás első fázisa az előkezelés, ami biztosítja a festék megtapadását. Ezután jön maga a festés, amit porszóró pisztollyal, színezett műanyag-por alapú festékkel visznek fel a felületre. Végül a kemencében a felvitt festéket ráolvasztják a felületre, ami azt jelenti, hogy 160-200 °C-os hőmérsékleten fixálják a festéket.

Az ipari porfestés előnye, hogy a kész festés hosszútávon megbízható és tartós marad, ráadásul nagyon szép felületet is eredményez. Olcsó, nincs károsanyag kibocsájtás, környezetbarát, nincs száradási idő, kihűlése után azonnal használható a festett tárgy. Alkalmas eltérő méretű és formájú tárgyak, alkatrészek, például felni, kerítés, dekoráció, járműalkatrész porfestésére.

Keressen minket elérhetőségeinken ipari porfestéshez!

 

Ajánlatkérés

Kötelező mező *

 

KAPCSOLAT


QR

 

Elérhetőségek

+36 70 400 3993
+36 30 634 1981

info@greencoating.eu
http://greencoating.eu

7763 Egerág,
Petőfi Sándor utca 52.