Kérdése van? Tegye fel!    +36 70 400 3993, +36 30 634 1981     info@greencoating.eu

Green Coating Kft.ON

Építők és iparosok boltja
×
 x 

A kosár üres
Kosár(A kosár üres)

Anti-graffiti bevonatok

A graffiti Művészet, vagy rongálás? A válasz erősen nézőpont kérdése. A tömegközlekedési vállalatok és a középületek üzemeltetői számára a graffiti bosszantó, annak eltávolítása sok pénzt igénylő művelet. A megoldást egy új termék jelentheti.

stop

Léteznek olyan felületimpregnálási megoldások, amelyek megkönnyítik mindennapi életünket és a felületeink tisztántartását! Gondoljunk csak bele, milyen hasznos lehet egy antigraffiti felületvédelem a falfirkák és graffitik ellen. Ha meggondoljuk, ez költségmegtakarító megoldás, a későbbi kiadások elkerülése érdekében. Tehát a megelőző felületimpregnálás egy megtérülő befektetés és nem egy felesleges kiadás. A Metallux 2k Aqua lakk antigraffiti termékcsaláddal védhető üveg, kő, beton, festett és fa felület. Üveg, kő és beton esetében az „A” komponens+”B” komponens keverékére számítva 2% ”Tapadásjavító üveghez vizes” adalékot kell alkalmazni. Az adalék kémiai kötésekkel rögzíti a filmet az alaphoz. A teljesen átkeményedett bevonat tartósan vízálló, benzinálló, olajálló. A Metallux 2k Aqua lakk antigraffiti kitűnően bevált kültéri alkalmazásokon kívül pl. iskolák belső folyosói falainak védelmére, a cipőtalp nyomok és a falfirkák könnyű eltávolítására. Megrendelésre, meszelt falakra egykomponensű alapozót adunk mellé.

 

Néhány, az Egrokorr festékipari Zrt-től kapott „Metallux Aqua lakk Antigraffiti referencia”:

A Metallux 2k Aqua lakk antigraffiti védi többek közt a 4. metró aluljárójának burkolatát, a Budapesti Zsinagóga belső falfelületét, a Művészetek Palotájának Bartók Béla Hangversenytermében található 3000 m2 színes gipsz reliefet.

Jó munkát kíván: a Green Coating Csapat

Ajánlatkérés

Kötelező mező *

 

 

 

KAPCSOLAT


QR

 

Elérhetőségek

+36 70 400 3993
+36 30 634 1981

info@greencoating.eu
http://greencoating.eu

7763 Egerág,
Petőfi Sándor utca 52.